Pixel5 ontwerpt voor uw onderneming haar logo en huisstijl maar ook flyers, folders, brochures en online nieuwsbrieven. www.pixel5.nl
Grafisch ontwerp en drukwerk

Zoekt u als beginnende ondernemer een mooie huisstijl voor uw bedrijf? Of is uw al langer bestaande firma toe aan een visuele make-over? Dan staat Pixel5 u graag bij! Voor alle soorten grafisch ontwerp kunt u bij ons terecht: van logo’s en flyers tot brochures en online nieuwbrieven. En wilt u weten welke kleuren het beste bij uw bedrijf passen? Ook dan zullen wij u uitgebreid adviseren. Pixel5 staat voor kwaliteit. Wij plakken niet zomaar een tekstje bij een foto. Met creativiteit en aandacht zorgen wij voor een prachtig design.

Voor een startende ondernemer is alles te realiseren. Van A tot Z. Wilt u bijvoorbeeld een flyer of brochure, maar beschikt u zelf niet over teksten en foto’s? Dan kunnen onze tekstschrijvers en fotografen de door u gewenste content en beelden vervaardigen, waarna onze grafisch ontwerper voor een professioneel design zorgt. Indien gewenst zullen we het ontwerp ook voor u drukken, waarbij de kwaliteit van het drukwerk zeer fraai is. Pixel5 is daarom ook voor grafisch ontwerp uw ideale partner!