Bruidsreportage bij pixel5.nl
Bekijk de website voor al onze trouwreportage
Bruidsreportage bij pixel5.nl
TROUWREPORTAGES & BRUIDSFOTOGRAFIE

De mooiste dag van uw leven verdient het om op bijzondere wijze te worden vastgelegd. Pixel5 staat u daar graag in bij. Wij weten namelijk hoe we uw trouwdag optimaal kunnen fotograferen, zodat u later met het trouwalbum heerlijk kunt nagenieten van alle onvergetelijke momenten.

Voorafgaand aan de grote dag, nodigen wij u uit voor een gesprek. Dan bespreken we uiteraard al uw fotografische wensen. Bovendien laat Pixel5 u graag zien hoe fraai het fotopapier is waarop wij uw trouwfoto’s zullen afdrukken. Niet alleen in het maken, maar ook in de aflevering van de foto’s, staat kwaliteit bovenaan.
Bij Pixel5 is alles mogelijk. Wij willen namelijk dat u trots bent op uw trouwalbum. Daarom zorgen wij voor een compleet trouwboek met veel variatie in de fotografie.

Wilt u naast de beelden van uw ja-woord, receptie en feest ook foto’s maken op andere, sfeervolle locaties? Wij helpen uw droom te verwezenlijken.

Trouwerijen in het buitenland bezoeken we eveneens. Pixel5 reist graag met u mee. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ook als op uw trouwdag niet alle foto’s gemaakt kunnen worden. Want mist u net die ene foto op die ene speciale locatie? Dan komen we op een ander tijdstip graag voor u terug. Zodat we uw trouwalbum compleet maken met alle foto’s die u verlangt. Wat te denken van: Trash the dress! Waarbij we na uw trouwerij een mooie strandreportage maken en de bruid in haar trouwjurk in het water staat.
Heeft u zelf leuke of gekke ideeën? Vertel het ons, want Pixel5 maakt het graag voor u waar!

Trouwreportage bij Pixel5.nl
Bruidsfotografie bij pixel5.nl
Pixel5 bruidsfotografie Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Aerdenhout, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en omstreken
de mooiste momenten van jullie bruiloft weergeven.
professionele foto’s van zeer hoge kwaliteit