Onderdeel van onze fotografie diensten is niet alleen het subtiel bewerken van de foto’s die gemaakt zijn door Pixel5 maar ook het extreem bewerken van nieuwe of bestaande foto’s. U moet dan denken aan het creëren van fictie werelden of onmogelijke gezichtsuitdrukkingen, houdingen en het samenvoegen van meerdere beelden tot een geheel. Aan de hand van uw wensen als opdrachtgever kunnen wij deze fictie foto’s creëren.

Photoshop extreme

.

Onderdeel van onze fotografie diensten is niet alleen het subtiel bewerken van de foto’s die gemaakt zijn door Pixel5 maar ook  het extreem bewerken van nieuwe of bestaande foto’s. U moet dan denken aan het creëren van fictie werelden of onmogelijke gezichtsuitdrukkingen, houdingen en het samenvoegen van meerdere beelden tot een geheel. Aan de hand van uw wensen als opdrachtgever kunnen wij deze fictie foto’s creëren.

Sensation

.

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat 30 landen bezocht en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken tot nu toe. Sensation maakt haar naam waar met thema’s waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor ‘best event of the year’ in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt.